7vége

  • 0

7vége

Category : Blogroll , Uncategorized

Pénteken lezártuk az egyetemi projekt második fordulóját. Átfutottam a felszereléseket, hát szidtam az uszodát, hogy a víz mélység nem megfelelő: pár uszony bizony el lett törve, attól, hogy gólyalábnak nézték és azon próbáltak kényelmesen ácsorogni a légszomjas hallgatók. Grrrh! Lenne kettőhúsz, nem állnának rajta!

Táborzáróra naná, hogy kimentünk Velembe. Bár úgy zuhogott az eső, hogy a kocsiban ülve a hideg rázott tőle. A műsor jó volt, tiszta időgép: kicsit a tavalyi kulcsszavak és poénok visszaköszöntek, de hát idén is ugyanaz a lemez forgott, ugyanarról az irányból kapták a legtöbb ösztönzést, azaz a táborvezér Fügedi Tanár Úrtól. Betekintettünk a hűtőszekrénybe, a bárszekrénybe majd bennfentes vezérkar ülésen bólogathattunk a megajánlott osztályzatokra. Nem helyeslésül: az álmosságtól! Így aztán a Pittyes nevű itató megkerülésével direkt hazatértünk. Szakadó esőben.

Az eső csak hullt ugye egész szombaton. Ez az időjárás nem kedvez a merüléseknek, hangulatilag elég demoralizáló, így a nagyobb tetszésindexre számítva helyszíncserével uszodára változtattuk a vasárnapi merülést.  Majdnem mindenkihez eljutott a hír, de három ziccer kimaradt sajna. Bocsi, ez majdnem olyan kellemetlen nem szólni, mint nem kérdezni.Vasárnaphoz mért jó kis tréning volt. Nagyon kijöttem az úszásból, igaz csak a bemelegítő tíz percben volt alkalom uszonnyal a víz alatt hasítani. Elégedett nem voltam az fix. Tény, többet kell úszni ahhoz, hogy az általam elvárt oktatói szinten tartsam a kondícióm. Vajon, jelent ez biztatást a  növendékeknek?

Visszaszámlálás: még egy 7vége, aztán irány Sharm. Ma volt razzia kint, azaz igen ellenőrzik a fehér oktatókat arrafele. Akinek nem volt vízuma, azokat deportálták. Ezek az egyiptomiak nem lacafacáznak, na.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár