Időkorlát

  • 0

Időkorlát

Relax, pihenés, ne terhelj! – ezek az insrukciók. Azért a neten találtam bővebb infot a kis tüneteimre, amit a zárójelentés Reaktiv arthritis és Reiter- szindroma néven említ. Három- hat hónap lábadozás…

Pedig éppen azon vagyok, hogy kis fürdés legyen: két hét múlva uszoda lesz kérem, február 27 vasárnap, még pedig Celldömölk, Vulkán Fürdő. Három önös okból: nincs  lépcső, a termál medencében meg jól lehet lazítani és végül mert szeretjük!
Még két dolog ismert az évből: lesz húsvéti Neufelder See projekt annak, aki április végén békabőrbe kíván bújni. Ezt követően pedig május végén Grüner See amit benevezünk. Ezen kívül fő profil az uszodák és a kezők patronálása, képzése egész a május – júniusi nyílt vizekig.

Mit csinálok pihenés ürügyén? gondolkodom, mikor, hogy folytassam a búvárkodást, meg hogy mellette miből is éljek legfőképpen. Mivel még nagyon mélyen van az állapotom, olvasok, filmezek, netezek, levegőzöm: azaz fárasztó kaland a kimozdulás! Gyógyulgatás… a legtöbbet a masszázs hozta szerintem, ha nem számítom a fájdalomcsillapítózást, amin másfél hónapja élek. Kitartok, főleg mert elegen bíztattok és ez is használ erőben, akaratban. Kell is hogy így legyen.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár