Zéró pont – szabadtüdős tanfolyam indul

  • 0

Zéró pont – szabadtüdős tanfolyam indul

Category : Blogroll , freedive

” megdőlt az Indonéz (Birie- szigeti) statikus csúcs, nehéz volt pár szériát végigvinni, és soknak is tűnt elsőre a kitűzött terv. de van hova fejlődni, van min csiszolni!”

Medencés tréningjeinknél alapvető, hogy aki kicsit lábra gyúrna, az fél órát tempózik, mielőtt készülékes merülésbe kezdene. Merülni és szabadtüdőzni azonban két teljesen külön sport, főleg, ha többnek gondoljuk, mint egyszerű úszóedzés.

Reggel 8-kor ültünk össze, hogy ezt tényleg megbeszéljük. Az 5 pontos edzésterv célja, felkészülés a tanfolyamra és kóstolót adni edzésmunkából. Persze, itt nem állunk meg, ennél az alkalomnál.

Azoknak, akik nem tudtak jelen lenni, de érdekli őket a sportág, azok tudnak még csatlakozni, sőt, benevezni a márciusban induló alaptanfolyamba. A munkába vett képességek fejlődését nagyban elősegíti a tanfolyam – nem beszélve a biztonságos edzésés és merülés legfőbb ismereteiről.

Másik fő gondolat, hogy nem egy kicsontozott, kétnapos kivonat formájában érintsük a témaköröket, hanem megértsük és megéljük a szabad merülés alaptételeit. Ezért 4 tanfolyami nap elmélet és gyakorlás vár a hallgatókra.

Időpontok és a márciusi tanfolyami kiírás hamarosan!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár