My Gopro – gondok a hőssel

  • 0

My Gopro – gondok a hőssel

A képalkotásban és minőségben a mai napig favorit a Hero, különösen a 4 black viszi nálam a prímet. Búvárként a továbbgondolt vízhatlan-de vedd meg a tokot külön-beépített akksis-drónizált kameráik irányvonalát már csak fintorral tudom fogadni.  Merüléshez a vörös szűró alap, nem beszélve a világításról – szóval a kamera maga, kevés még.

Mivel a Gopro tokom zárócsatja eltörött, új tokot kell vennem. A jó hír, hogy a GOPRO 3 és 4 tokban kompatibilis egymással, bár különböző a tok és a külső filter.

Végül is rendeltem egy random 9 Eur-ós tokot, ami vélhetően csak utángyártott, de a régi hármas tokom kifogástalanul passzol. Ha biztosra akarok menni, akkor gondolkodhatok egy új négyes kamerában? GOPRO 4 black  teszt

Hogy miért is ragaszkodok a régihez? Először is a hármas tok robosztus, megbízható, 40 méterig vízhatlan. A négyesen már faragtak az anyagon.

Gopro ellendrukker vagyok, mert a minőségnek ára van. Drága. Akár többször. Ez nem csak pénzben mérhető, hanem negatívumokban is. Ismerek olyant, aki garanciális problémával nem jött ki a céggel. Tény, hogy a terméktámogatás sem túl korrekt, árban, akciókban csak a nagy multik dobnak néha nagyot, szóval a cég nem barátkozik a proli vásárlóval csak nagy íveben, magasról domborít, pedig nem lesz mindig piacvezető.

Alternatívája már most is van és ha a fotózást nézzük, amiben kifejezetten haszontalan, akkor egy betokozott fényképező is csodás videókat tud jó fényekkel, világítással. Magam is keresek ilyent.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár