Start – induló búvártanfolyam

  • 0

Start – induló búvártanfolyam

Mikor indul? Hogyan?  

Folyanatosan indítjuk a tanfolyamainkat, az online anyagok átvételétől ütemezve. Nem kell várni a kitűzött dátumra: kezdj el búvárkodni már ma!

Jelentkezz elérhetőségeinken! – Tel: 0036 20 9660 998

Próbamerülés, vagy nyaralás előtti felkészítő:

Ha valaki nem biztos készségeiben, vagy egyszerűen nem kíván tanfolyamot véezni, akkor javasoljuk a próbamerüléssel egybekötött felkészítő programunkat, aminek segítségével bárhol, már némi alapismerettel kerülhet sor egy nyaralás során végrehajtható, kísért próbamerülésre.

A teljes búvártanfolyam anyaga és leírása  ismertetőnkben olvasható.

Medencében kezdődik a gyakorlás

Elméleti oktatás és vizsga, védett vízi gyakorlómerülések intenzív hétvégi búvároktatás. Ezt követően medencés tréningjeinken lehet tovább fejlődni, készülni, mint pl. a Tauchturm.

Nyíltvízi merülés 2 napja zárja a tanfolyamot, amire Júniustól több helyszín választható. Itt kerül sor a tanult készségek alkalmazásával a tényleges merülésre.

Folyamatos oktatás: nem állunk meg az alaptanfolyamnál. Haladó búvár, Lebegés specialista, Szabad tüdős – freediver, Nitrox búvár, Mély merülő, vagy akár mentőbúvár speciális tanfolyamok jelentik a folytatást

Leghatényabb oktatás: nyíltvízi merülések, túrák, vagy akár egy hajószafari a Vörös tengeren. Ezek garantálják a búvárkodás élményeit és a tanult készségek rutinszerű használatát.

További információk: a tanfolyam folyamán egyeztetve, illetve  elérhetőségeinken. Tel: 0036209660998


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár