Caulerpa hajtás megint

  • 0

Caulerpa hajtás megint

Visszazökkenni az örömmerülésbol a vendégekre, azaz nehéz újrakezdés: regatta meg filmesek. A fonök nem hoz felszerelést, caulerpa terjed, találkozom egy Knighthawkkal, fáradtság kitör. reagatta
.
A felkelő nap ragyog, én meg nem foglalkozom semmivel. Berakom a vadász uszonyom, egy shortyt strandoláshoz, mire belegyalogol Dragan a terveimbe: Kell a kamera, készülj vele, Tv-nek dolgozunk ma!

.
Koncepció nélkül, majd délben futunk ki, mint egy lassított felvétel. Ma van a regatta, ami nem emlékeztet vitorlás versenyre, inkább kajla vitorlaszárításra eso után részeg matrózok eloadásában. A Tv-sek rendületlenül veszik a mókát, majd félóra után állunk tovább. A biológia szakkör három fovel Miristén csatlakozik, innen megyünk Caulerpa (gyorsan terjedo betelepülo, nemkívánatos algafaj lsd alább itt! ) elfogásra . Én végül is hoztam cuccot, de Dragan cimbim elfelejtette. Arany ember, bírom a linkségét! Csak, hogy rádobjak az én oldalamról is, rámerülök a kamerával a növénytakarót filmezni: vidáman a memóriakártyára dolgozik, elvariálódott a kamra program. Kész égés! Jó arccal imitálom a felvételeket, gondolva rá, hogy még majd visszajövök, ha átkapcsoltam a szárazon. Egy kajak jót merülünk. A 8 méteres kútfobol kifele DM tanoncom az egyetlen szukületet megkeresi, be is szorul, gyakorolva a szabadulást. Küzd, áttolja magát ott, ahol másnak ez véletlenül se sikerül, annyi hely van mindenütt a megkerülésre. A fiú szeret tanulni, harcos alkat úgy látszik. Hagyom is: bóját lo, meg elküldöm tájolni. Ezalatt átállítom a kamerát és felveszem a Caulerpa storyt. Mindent a biológiáért, csókolom a biosz tanáraimat is!

scubapro knighthawk
Áramvonalas, jóltervezett hátlebegtetős (körwinges), integrált súlyos jacket: hátzseb 2×1,5 kg, oldalzsebek 2×3 kg. Alapanyag 1000 Denier Nylon exterior, palackrögzítés Scubapro gyorscsat, 4 acél D-gyűrű, bélelt háttámla, nyakTeszteredmény: tökéletesen lebegtet minden testhelyzetben. Felszíni üzemmódban kényelmetlennek tűnik, kicsit billenékeny, fordítgat, de a víz alatt maximálisan kárpótol.
Európai listaár: 491 EUR

A hajón szemle, torkos kezembe marad a svéd kissrác jacketje: Scubapro Knighthawk. Megszakértem és úgy döntök, hogy mindenképp megérne egy próbát. Integrált súlyzsebek, körös wing hátlebegtetéshez, kicsi, eros, szimpatikus tervezés. Ideális lenne mondjuk hobby jacketnek. Hmmm! Elég döfi! Megköszönöm az információkat és átadom saját felszerelésem Dragannak a második merülésre, passzolva a következot. Csak pihenek, lazulok mert az elmúlt napok fáradtsága kezd rám törni.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Barlangi bújócska

Blogtár