Szervizelés és szervezkedés

  • 0

Szervizelés és szervezkedés

Eltartott egy darabig, míg sikerült sorbarakni a dolgokat, kitalálni mi az első, meg fontosabb. nyomás alattIgazából egyszerre kell csinálni mindent, árlistáktól a programokon át a beszerzésekig, szervizelésektől a reklámokig. Központban pedig a búvárkodás, ami nem olyan egyszerű kishazánkban. Egy biztos: a pénteki tréning Cellben jól sikerült, biztató kezdés volt, mert látszott, van igény a sűrített levegőre. Átnézésre kerültek a reduktorok, amiből kifolyólag megkezdem az éves szervizelést. Hát, ne akarjon hétközben senki automatát kérni, mert szét vannak szedve rendesen.

A héten fixálnom kell a Vörös tengerre való visszatérésemet, a Brothers safari meg tető alá jön. A létszámom 10 fő, persze a safarin kívül maradnék még pár hét terepmunkán a szállodába érkező növendékeimnek Hurghadán.

Tele a fejem tervekkel, merülnivalókkal, az asztalomon cetlik elintézendő dolgokkal. Kezdem érezni, hogy itthon vagyok, rám is tör a láz: vásárolni! Természetesen búvárfelszerelést, hát mimást!? A kompresszor kiépítésből kifolyólag 300 baros palackok, meg technikai konfigurációk lebegnek a szemeim előtt. Aztán elkövettem a az ábrándozás bűnét: azimuth újralégző rendszert figyelve tátottam a szám… Mindegy, a hétvégi oktatás és tréning majd helyrerak – mint mindig.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár