BÚÉK – 2008

  • 1

BÚÉK – 2008

Category : Kerasub DC , Uncategorized

happyny.jpgCsobbanós, derűset! A Kerasub körüli csönd után lehet, hogy újévi fogadalomnak tűnik a kezdés. De ez nem csak egy évkezdést jelent, hanem a merülések utáni várakozás biztos beteljesülését: ahogy közeledik a nyár, úgy leszünk egyre erősebb formában, no meg merülés közelben. Tehát tréning és oktatási program indul, először a nitrox, meg a haladó tanfolyam felkészítő startol a kezdő tanfolyamok mellett. Egész májusig… (programajánló)

Persze, most akik ismernek, azok csak cöccögnek, aztán máris fogadásokat kötnek, miszerint március már valahol a nagy kékben talál. Valami jó meleg vízben! Nos, barátaim az év elején a szolidaritás program keretében májusig az itthoni tréningeken, no meg a túraszervezéseken hasalok, de akkor aztán irány a Vörös tenger, hajószafarival mélydél, majd az Adria!

upsidedown_icediver_220.jpgUgyanakkor van egy barátságos, korrekten feltöltött és felszerelt búvárbolt a háttérben, ami idén az úszó és freedive kellékekkel is igyekszik gyarapodni, a meglévő felszereltség bővítésén túl. Mondhatnám azt is, hogy 2008 nálunk a freedive éve is lesz? (Tessék egy videó interjú!) Tervben van már a tréningekhez szükséges felszerelés arzenál beszerzése, ami az Adriától égészen a Vörös tengerig bevethető. Tehát tervek a bolttal, reklámokkal, hogy a meglódult fantáziát lehűtsük, hát itt a jégalámerülés szezonja is. Valakit érdekel utóbbi? Akkor Tauchturm, Tropicarium, vagy szárazmerülés kamrában? Netalán Hévíz érdekel valakit?

Tehát indul az év, az utóbbi kérdésekből látszik, hogy rajtatok, az érdeklődéseteken is múlik, hogy hogyan. Jelentkezzetek!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Iflap

2008-01-03 at 8:23 pm

Nos, én mindkettőben benne lennék….

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár