(Termék)bemutatózás

  • 0

(Termék)bemutatózás

Category : Kerasub DC , Uncategorized

divers.jpgA honlap jelenlegi arca titokként rejti, hogy búvárboltunk miben is „utazik” , mely márkák vannak szem előtt. Mint hivatalos viszonteladó, természetesen nyomkövetőként tájékozódunk minden újdonságról, jó vételről, ajánlható és bevált búvárproduktumról. Röviden, ha valaki APEKS, AQUALUNG, AQUAPSHERE, BARE, BEUCHAT, CRESSI, SUUNTO, SEACSUB, TECHNISUB, MARES, WATERPROOF stb. márkára gondol, kopogjon be hozzánk. Búvárcucc van nálunk rendesen! Legutóbb hivatalosan partneri kötelezettségként egy termékbemutatón powerjetfin.JPGzoomoltunk rá az idei újdonságokra. Nos, ezen túl, hagyományteremtő céllal egy-egy termék összehasonlítására vállalkoznék, pár tippet adva búvárainknak. (lsd. köv cikk: Búvár computerek )

Éles kanyar vissza: avagy a témánk maga a bemutató. Esős szombat, lezárt M0 letérő körüli bonyodalmak no meg tájékozódási gyakorlat után befutottunk a helyszínre, ahol nagyrészt ismert oktatói gárda gyülekezett. Hatból öt prezentáló partner állt fel a pódiumra, akik formailag bemutatták az újdonságokat, egyben kiosztva a 2008-as árlistákat. Hivatalosan szentesítésre kerültek a meglévő kereskedelmi kapcsolatok a BARE, SUUNTO, CRESSI, BEUCHAT központokkal.

Ugyan a DTD technikai wingek is be lettek mutatva, de ezek kipróbálására a másfeles medence nem volt ideális.d4.gif

Computer fronton a teljes SUUNTO paletta elérhető. Sőt! – A 2008-as év újdonsága a D4, egy nőes modell, a cég D6, D9 típusok vonalába illeszkedve. Már rendelésre is került egy darab, ami várhatóan csak február közepén érkezik magyarországi forgalomba.

Glaros_2.jpgAz ebéd utáni előadás végén oktató kollégák meg is lódultak hazafelé, miközben azért sikerült az 2 mm vastag gumi ruhát tesztelnem. Ez egy freedive modell, szigetel, és nagyon jó siklása van, hihetetlen rugalmassága mellett. Alig érezni, hogy valamiben is akadályozna, szabadon mozoghat, úszhat benne az ember. Természetesen szimpatikus ELLIOS modellek is készülnek egyedileg, vastag anyagból tartós vízben ázás céljára… Nekem azonban ez is tetszett – ilyen meleg vízben pláne!

A bemutató kapcsán pár érett döntés született a Kerasub 2008-as kereskedelmi terveivel kapcsolatban is. Mindez persze a bemutató eredménye is – hiszen továbbra is szeretnénk bevált, jó minőségű és jó árfekvésű csúcstermékeket forgalmazni.

Elsődleges, hogy az általunk forgalmazott BS Kinetics víz alatti video kamera tokjait megpróbáljuk közelebb hozni a felhasználókhoz – akár bővítve a kölcsönzés lehetőségeit.

A Bare mint neopréngyártó specialista a Velocity modellek elé egy hasonló típussal jött ki: rugalmasabb, tökéletesebb, jobb komforttal. Ez egyelőre még nem látható a Bare gyári oldalán sem.

Idén megkezdjük a strand és úszófelszerelés kollekció kibővítését, lesznek úszókellékek a szemüvegektől, úszósapkáktól a normál és hőszigetelő úszódresszeken túl a szabadtüdős ritkaságokig.

Bejelenthetjük: 2008-ban a Freediving, azaz az Apnea kedvelőinek igyekszünk kedvezni!

Új uszonyok érkeznek a BEUCHAT és a CRESSI jóvoltából. Ezeket korlátozott számban ki lehet próbálni, ahogy a KERASUB Búvárközpont a kölcsönözhető termékek skáláját az új eszközökkel bővíti. Természetesen a teljes katalógus rendelhető, a polcon nem lévő méretek és termékek minimális átfutási idővel.

Reduktortokból továbbra is elsődlegesen az APEKS és az AQUALUNG kínálatát részesítjük előnyben – tartjuk készleten, több típus nyomás és mélységmérő műszereivel egyetemben.

Ami a lényeg: minden búváriskolánkban tanfolyamon végzett hallgató 10% kedvezményben részesül, Kerasub Klubtagok pedig azt meghaladó mértékben.

Csak egy kérdés: Téged mi érdekel? Megszerezzük, vagy ajánlunk jobbat. Főleg, ha nálunk tanulod a búvárkodást, ki is próbálhatod! Szombathelyi boltunkban állunk rendelkezésre.

Cím: Szombathely, Paragvári u. 34. , Kovács Károly, 209 660 998, Bolt: 94 505461


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár