Vissza a paradicsomba!

  • 0

Vissza a paradicsomba!

Category : Bali , Blogroll , Uncategorized

amed_aas.gifhpc3.JPGhpc2.jpgEzúttal Amed, Hidden Paradise, meg az EURO Dive center a következő fejezete Bali kalandunknak. Ami valljuk be, nem így folytatódott volna, ha nincs Viki, akivel még Egyiptomból ismerjük egymást. Ő a bázismanager, magyar összekötő és utazó egy személyben.

hpc1.JPGOlyan a hotel, mint egy díszkert, a bungalók tiszták és hangulatosak a pálmatetővel, a fürdő a szabadba nyílik, benne meg pálmák nőnek. Nem csoda, hogy úgy alakul, hogy hosszabb ittlétre rendezkedem be.

Kezdetnek két nyolcvanperces merüléssel örvendeztetjük meg a guidot, de hát van is mit nézni! Így aztán bemutatnék majd pár szép korallkertet, amit érdemes látni.

Sajnos, közben peregnek a napok, megjárom a repteret, búcsúzom a hazatérő triótól. El vagyok szomorodva, mert azért a közös kalandok véget értek, a csapat hazahúz.

Szomorú szembesülni a kegyetlen idővel, ami mindenen átgázol és túlhalad. Vegyesek az érzések, amiben az egyetlen jó, hogy a repülő hozott némi hazai hírt, süteményt, no meg Gábort és párját a következő két hetes Bali létezés sűrűjébe.

Gyanítom, hogy a hátralévő két hét programja más lesz. Az nem lehet, hogy pont Bali ne domborítson valami újat!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár