Montenegro között

  • 0

Montenegro között

Category : Blogroll , Uncategorized

Itthon. A következő program Montenegro. Az előző pedig az Adria volt. Egyelőre gőzerővel készülök, ami nem takar mást, mint hogy kicsit begubódzok a computerbe bújva, ami időben sok – nyugalomban kevés. Rá kell szánni, megértését mindenkinek köszönöm, no meg a türelmét az érintetteknek.

grill.jpgHogy ne legyek teljesen elszakadva a búvárvilágtól, ami körbevesz, egy szombati partyt rendezek kicsi grilltúzzel, alapfogásokkal, amihez éppen kiküldöm a meghívókat a Kerasub búvár-állományának.

Az Adria jó volt. Nos ez több szót érdemel, következik hamarosan egy fotós (besz)ámító leírás hamarosan. Az ígéret pedig hangozzék el a cybertérben is: szeptember második hétvégéjén megyünk, megint!
Még az egyiptomi kalandozás előtt…

Te nem kapsz hírlevelet? Uccu, iratkozz fel itt, aztán klikkelj tovább hogy olvashasd!

Kedves Búvárok, barátaim, frissen vizsgázottak Újoncok!

Utolsó stádium a kitelepülés előtt, ami boltilag utolsó megrendeléseknek beszerzéseknek ad helyet, illetve alkalmat az elbúcsúzára. Hogy a búvárbanda alkalmat kapjon egy összejövetelre, a szombati napon du. 18.00 órától a Kerasub Rezidencia területén partyt rendezünk, amelynek főbb eseményei:

– kezdő búvárok bemutatása és felesketése
– búvárkárkártyák átadása
– fényképek bemutatása, filmvetítés
– társalgás majd konyhai mutatványok és azok bekebelezése

sishaA party önkioldós, kérünk mindenkit a batyus buli system szabályainak megfelelő alkoholszármazékokról gondoskodjék, ill. aktívan járuljék az élelmezési nehézségek leküzdéséhez. A konyhai input-output és feldolgozási folyamatok nyitott rendszerűek.

Természetesen a rendezvényen vizipipa korlátozott hozzáféréssel élvezhető. Főleg az egyiptomban nem jártaknak, illetve a levegőt naqgyüzemileg fogyasztóknak ajánlott tréningképp. Esőnap esetén sem ijedünk meg, átbútorozunk a szomszéd kocsmába.

Kérünk mindenkit, amennyiben csatlakozna, azt jelezze telefonon, hogy az előkészületekről és a köretről megfelelően tudjunk gondoskodni.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár