TV főpróba

  • 0

TV főpróba

Búvárkodás. Több féle irányzat van, mindenki mást akar: Dragan filmezésre van kattanva, én a hajós programokra, Balage és a realitás a parti intro fele billenti a mérleget. További szereplők: Jack mint iroda, Matt mint kayak vezér, Hunguest Hotel, mint placc, Admiral Beach mint fix pont. Norma nem indul – azaz mégis. Megy az előkészítés, hamarosan jön – jöhet a csapat.

Akiknek üzenem, mi is parkolási gondokkal birkózunk. De hát így jár az, aki kocsival délben megy le a partra. Kétszer megyünk vissza, liter vizeket izzadunk, mire be tudunk állni valahova. Aztán kiderül miért is volt a vezényelt lerohanás: egy TV-s csapatot kell kalauzolni. Eszményi műsor, egy filmes beugrás, majd egy lemerülés. Tihany GPS nélkül, fejből, telibe! Draganunk ilyen. Visszaérkezés hullámokon, sópermetbe burkolózunk a hajóorrban, Kisszamba a kapitány vigyorog, utasok áznak, cuccok biztonságban. Végül is egy főpróbának jó. Huuua! – avagy harcra fel!
Azért elképzelem milyen lett a film: híradóba jó. Szóval nem olyan, mint „az” útifilm. Jack megmutatja a Travel Chaneles tavalyi szereplésünket, el kell ájulni. Mármint a filmtől, nagyon klassz munka, majdnem neki is vágok a presentált útnak! Ja, már itt csücsölök? Az más. Másolat rendelve.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár