Stádium

  • 0

Stádium

IMG_1129.JPGMűködési szakaszban futunk. Persze ez egy instabil állapot, fenntarthatóságilag a jószerencse a jóindulat és jómagunk áll szemben a realitás alapjain imbolygó hétköznapokon. Mondjuk ki, napi 12-14 órát igényel az, hogy itt lógassuk a lábunk a jó Adriában. Miko, Balage, no meg jómagam. Ebben az időjárás is segít, ami jelenleg kedvező, de ugyanúgy változó, mint az, hogy merülünk.

Minden nap más, és külön szervezést igényel. Lsd. a fotón a napi értekezlet zajlik, hiszen rögtönözni kell Dragan mellett meg főleg! De ez a gárda mindent megold kérem!

Miket is? Hol partról merülünk, hol kis bérelt hajót készítünk fel a napos programhoz. Rajtunk múlik minden, Dragan merüléseinek biztosítása is, mert főszaki bácsinknál az idei tervek igazából a filmes expedíciózás körül forognak. Az az ő világa idén, berendezett irodai és műszaki háttérben folyik a tervezés, mi meg a búvárcirkusz és magunk fenntartásán túl, készülünk a nagy merülésekre. Mikor? Jó kérdés: de egyelőre sok a homályos tényező. Egyelőre itt vagyunk, sőt, várjuk az otthoniakat. A lényeg pedig: merülünk végre!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár