Hidegfront

  • 2

Hidegfront

Búvár szemmel nézve mindegy, eshet, fújhat, az ember elázik és kész. Benne van a műsorban. Graz Copacobana még napsütéses okítás volt, de a Neufelder Seen megkaptuk amit a meterológusok ígértek. Pont két merülés között csapott le a hidegfront, a levegő hőmérséklete rögtön zuhant 8 fokot, a hűs zápor meg az épp száraz melegedős ruhánkat áztatta. Az újraázott Neoprémet rögtön visszahúztuk, és mire bementünk a vízbe, üres lett a strand. A víz parádés 23 fok, lenn ugye hűvösebb, látótávolság szuper. A tó a legjobb formáját mutatta.

Tanítványaim igényelték a foglalkozást, a délelőtti 2 órára még másfél órát áztunk mire kijöhettünk. Szomorú, szeles, esős őszben a bejárat mellett öltöztünk át – lehető legközelebb a kocsihoz, de mégis fedél alatt. Minden volt, csak nem kímélő laza nap, amilyet a prospektusok hirdetnek a búvárkodás címszó alatt.

Volt egy kis torokgyengeségem, ami mindig kapcsolódik a folyadékháztartásomhoz. Magyarul nem ittam rendesen.

Rá is fáztam. A százas papírzsepit elnyomtam, ráadásul szombati vízi túrázás közben. Két nap takonypóckodás, majd javulás -így szokott ez lenni. Vasárnap-hétfőre esett, hogy kiütöttem magam de hát a hidegfronton kívül ezért én is sokat tettem, erre mondjuk, hogy öngól. Most össze kell kapni magam, mert a hétvégén megint vízben ázok: irány az Adria – majd három nap bemutatózás rögtön! Forró tea, C -vitamin a legfőbb gondom. Persze a programokat frissítem és nézek előre, mik a lehetőségek? Kerasub szekérrúdja merre mutat?


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

2 Comments

Diana

2010-08-30 at 12:18 pm

Kalapkúra a legjobb! Kalap bármilyen lehet (mexicói, cowboy, de egy agyonhordott, toldott-foldott fejfedő is jó lesz) A tetemes mennyiségű italnál csak az “A” – kezdőbetűs piák jók: A bor, A sör, A pálinka stb. Az ágyat se felesd el megvetni, mert később nehéz lesz ezzel bajlódni. Ha megvan minden kezdődhet a KALAPKÚRA! Ha már a kalapból is kettőt látsz, és a sokadig próbálkozásra sem tudod felvenni, akkor már kúra vége felé jársz. Ekkor már csak az ágyig kell valahogy elvánszorogni, aludni egy jót, és felébredve már semmi bajunk (ha gyenge gyomrod készíts az ágy mellé egy vödröt)

Get well soon! :))

kl

2010-09-07 at 8:23 pm

na merre készülsz? ha stockphoto a cél, épp hétvégén ábrándítottak ki profik, akik ilyen ügynökségnél dolgoztak, hogy tele a piac, kár feltöltenem akárcsak egy képet is, mert max 50centet adnak egy képért,de annak is az esélye, mint…bár videósoknak még lehet hogy terem babér. fejtsd csak ki, hogy merre is az arra? mit tudsz?

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár