Lábujjhegy

  • 0

Lábujjhegy

Category : Blogroll , Uncategorized

Hosszú idő tellt el ismét, hetek, amik némi változást hoztak. Naná, hogy javulást! egyelőre hullámuzó a fizikai állapotom, de legalább már képes vagyok lábujjhegyre állni, mozognak a lábujjaim, szorítani is tudok velük. A biciklis közlekedés jobb, mint a gyaloglás: a túrázásra még várni kell. Fáradékonyság is van, néha vészhelyzeti pihenésre van szükségem. De már nem töltök napokat az ágyban, képes vagyok nekiszaladni a feladatoknak. Ami a lényeg, végre volt uszony is a lábamon!!!

A Tauchturm időpont: április 16!!!! Még pár más dologot tisztázunk, aztán frissítem a programajánlót. Úgy néz ki, lesz itt mozgás, annál inkább, hogy most minden hétvégére jut éppen búvár megmozdulás: tanfolyamozunk! Nitrox érdekel valakit? Most indul! Nem gondoltam volna, de a rendszer változás miatt át kell futnom a tananyagokat. Nos, a legszembetűnőbb változás, hogy tanananyag van, ára pedig jelentős, hiszen a tanfolyam elméleti képzésének egy részét is tatalmazza, azaz annak éri meg, aki rendesen tanfolyamot végez.

Szóval most napi tréning van, amit bír a lábszerkezetem, aszerint mozgok. Erősítem ami nagyon gyenge. Lábujjhegyen nyújtózkodom. Orvosi vonalon, vizsgálatok vannak még, nem zártunk le semmit. A csonka hét miatt áttolódik, amit nem bánok: nem fogom szeretni őket. Tortúra folytatódik. De legalább már vannak tervek, javulás és persze merülés…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár