Karácsonyi ének

  • 1

Karácsonyi ének

Category : Blogroll , Uncategorized

Az egyszerű fanatic, azon pörög, hogy mit felejtett el. Kinek, mit ugye. Gondolom több milliónyian vagyunk így. Dzsízisz ha ezt tudta volna, akkor sírógörcsöt kap a bölcsőjében. Az égenkállahajam-minggyákarácsony futam mostanra lezajlott, végre nekilendülhetek a programok összeszerkesztésének. Így aztán most sebtiben tervez, ír, postáz, aztán irány a fenyőfa környéke!

A hírlevél így aztán szép Karácsony alkalmából megénekli a Bulibajnokságra hívó szót, a hajószafaira jelentkezés fontosságát, az edzésterveinket és amúgy az egész 12-es évre szóló álmainkat. Annak, aki nemolvassa el, vagy nem kapja, röviden: bulibajnok és évzárófest, tengerbiológia, freediving edzésterv és Tauchturm, jég alá menet, uszodai tréning, kezdő tanfolyam és szafari jelentkezés vannak napirenden.

Mondtam, hogy fanatic. De hát úgy hiányzik a merülés, hogy azon ábrándozom, lemegyek  pincébe, ahol ott van a Nemo33, felcsatolom a palackot és alámerülök a jó meleg, tiszta, tíz emelet mélységbe. Fújom a buborékkarikákat és hagyom, hogy lebegve ringasson a víz lágy ölelése. A gravitációtól elszakadás tökéletes illúziója, vissza az evolúcióban, valami vízi többsejtű lénnyé. Aztán ha ki kell fejlődni, akkor delfin lennék, lehetőleg egy emberforma létformáktól mentes bolygón – ha már hívatkozhatok a Cove-c filmre. Nos, békesség, ringasson a víz! Boldog Karácsonyt!

mazlista.jpg

Szuper kégalériákat találtam a neten elmerülve, szívből ajánlom a képeket! The Frame1, The Frame2 (egyik jobb, mint a másik)


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Karas

2011-12-25 at 11:12 am

Na, a kérdőív link kiküldésére Murphy is megjelent. Hááát, vakartam a fejem, majd a rendszerhibát jeleztem az illetékesnek. Több helyre kitettem a linket, ide lehet írni: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&pli=1&formkey=dFIyRnV4RTVnZ2lYLVVSNWxHYXl5NGc6MQ#gid=0

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár