Közösségi portálok

  • 0

Közösségi portálok

Category : Blogroll , Uncategorized


istenfacebook.jpgAmit megértek: Füge ignorálja a FB-ot! Az iwiw-el kapcsolatban is sokan eljutottak erre a pontra anno. Ma, hogy egyre több reklámfelület keresi az egyensúlyt és egyelőre inger alatti közlemények és hírek jelennek meg a virtuális privát burokban, még elmegy a rendszer. Azonban a sok “ismerős” túl sok publicitást hordoz magában, ami egy bizonyos napon feleszmélve bárkit arra késztethet, hogy kicsit lejjebb ereszti a redőnyt, ne legyen olyan nagy a belátás.

2percface.jpgMagam sem tűrök meg olyan kommenteket, amik engem, vagy az érdekeimet sérthetnek. Pont úgy, ahogy azt sem szeretném, ha idézetekkel összefirkálnák a házam falát. Időrablónak tartom a közösségi portált, leginkább csak mint búvár, búvárcég és nem mint magánember kívánom használni.

Ami a jó benne, hogy tényleg egy nagy olvasztótégelye mindazon embereknek, kapcsolati  hierarchiáknak, akiket ismerhet az ember.


Na de függőségben élni?!!! Nálam ott bukott ki a bili, mikor az Indonézia előadáson ülő egyetemista közönség multitask üzemmódban szívta az előadó levegőjét. Én próbáltam a klímát trópusi képekkel belélegezhetővé és kellően fülledtté tenni, de mikor a nézőteret fürkésztem, csak azt láttam, hogy kis kék fények tükröződnek az arcokon vagy éppen laptop lcd-k verődnek vissza. Több, mint elég számban. Mivel voltak búvár barátaim is a sorok között, megtudtam mivel foglalkoztak a lelkes hallagtók: facebook, chat, egyebek. Az előadás után, két sörrel később, izzott bennem a harag, hogy véleményt adjak a jelenségnek, annak a tiszteletlenségnek és érdektelenségnek, amit ez tükröz, de aztán rájötem, hogy úgysem érne célba. Ha ez megakadályozna, hogy valaha is hasonló előadást tartsak, akár csak annak a maroknyi érdeklődőnek, akinek volt kérdése a végén, akkor pont olyan szürke, gyenge jellem lennék, mint az, aki értékes órák ezreit tölti majdan online meddő hiábavalóságokkal. Így hát köszönöm lelkes barátaimnak és a tényleg figyelő embereknek, hogy megtiszteltek az előadás végighallgatásával. Remélem, vissza tudtam adni valamit abból, ami kalandot az utazás nekem jelentett. Hogy pedig lesz még utazás és mesélnivaló, az fix. Lehetőleg személyesen…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár