Technika

  • 0

Technika

Ugyan tele a búvárbarlang felszereléssel, amire joggal vagyunk büszkék, de mindig felmerülnek igények az újra. Rögtönzött bemutató kerekedett a vasárnapi uszodai tréningből, mikor is három ninja öltözött látványosan. Hárman bújtak fekete, zárt overallba, feltűnt két nagy dupla palack is. Ez, nem csupán látványosság: ez a technikai ágazat.

Kevesen tudják, de új magyar márkanév született: száraz ruha, wing, lámpák, hogy a fő gyártási irányt említsem, de újralégző építésére is van opció. A terméket profik tesztelik, intenzív technikai merülésekre. A termék fejlesztése gyors ívet futott be, szinte egyik másik tesztdarab készült csak egy-egy szériából, sokszor két egyforma nem is akadt, ahogy folyamatosan zajlott az anyagok tesztelése. Az eredmény?

Zénó száraz ruhája mindenképpen fogható darabja a máig zajló fejlesztéseknek. Meggyőző, ahogy a többi darab is, végignézve a fiúk arzenálját. Tesztbázisként és forgalmazóként csatlakozunk a brandhez, mert tökéletesen egyezik a Kerasub felfogásával: top minőség és funkció az optimális merüléshez.

divelabs_suit_dance.jpg

Ennek szellemében magunk szúnyogként, egy szál fürdőfecskében, maszk-snori-uszony arzenálban ereszkedtünk a vízbe, hogy hódoljunk az edzés és freedive vonatkozású passziónknak. Ez volt az első, október 20-as tréning, amit a november 3-as követ.

Addig is nagy hangon tervezzük a merüléseket, november 8-10, Adria, haladó merülések, Silo.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár