BÚÉK!

  • 0

BÚÉK!

A Kerasub Évzáró sikeres kis búvártalálkozó volt, néhány vicces, de mindenképp komolyságot igénylő feladat után a tradicionális finálé következett: víz alatti sörivás, meg pezsgőfürdő. evzaro.jpgUgyan a bevezető szintképző feladatokat a csapat megelégedésemre jó teljesítménnyel zárta, azért a sörkezelésben még van mit felhozniuk. A gyakorlottabbak kivételével nem igen sikerült legyűrni az üveg söritalt a víz alatt egy levegővel, főleg nem versenytempóban. (nézd meg a kis videó összeállítást!)

A pezsgőfürdő is könnyeket csalt az ember szemébe, hiszen a sós víz csak smafu ahhoz képest, hogy csíp a pezsgő. Szúrós, de könnyen kiöblíthető, szóval a kilövellő mámoros habokból jutott mindenkire, mindenhova, még a nyelőcsövekbe is. A party nem ért véget, bajnokok kikiáltásával, 2008-as, főleg Vörös tengeri videók háttérvetítésével és vacsorával zárult.

Aztán eltelt pár nyugodt nap, korcsolya, síelés, család, itt van az év legvége a Szilveszter. Jókívánságok meg minden. Túl van mindenki minden évvégi akción, bulin, már csak egy kis levezetés van hátra, kinek alkohol, kinek szervezett összejövetel. Kinek összeomlásig, kinek szolidan.  Mindenkinek jó évbúcsúztatást, és sok közös élményt, merülést a jövő évre. A sok-sok többi jókívánság mellé.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár